Matalàs Bed Air de La Premier

Imagina una nit de son tranquil i meravellosa, on els moviments amb prou feines se senten. A Namasté Descans sabem que gràcies a la innovadora tecnologia del matalàs Bed Air de La Premier podràs tenir un descans inigualable. El seu model anatòmic et dóna l'oportunitat de benestar total per a la teva esquena, el que sempre has buscat, perquè el teu descans sigui totalment reparador, ja que la seva qualitat i confort faran que el teu somni no es vegi interromput enmig de la nit. Recorda que quan s'adorm plaentment, el nostre cos es repara, equilibra i rejoveneix.

Amb el matalàs Bed Air de La Premier no només et garantim una nit de descans, sinó la més alta qualitat i comoditat que et puguis imaginar. Et presentem un producte de descans pensat i ajustat a les necessitats i preferències de tots els nostres clients a l'hora de dormir plàcidament.

Tria el matalàs Bed Air de La Premier perquè el teu descans sigui únic

El matalàs Bed Air de La Premier ens ajuda a reduir i aïllar els moviments, la qual cosa ens ofereix una experiència de son òptima per a parelles, subministrant la tranquil·litat i el descans que tots dos mereixen.

La clau per aconseguir aquesta reducció de moviments és a l'estructura i els materials del matalàs Bed Air de La Premier, ja que es troba dissenyat amb un nucli ferm de molls ensacats en 5 zones i una capa extra de nanomuelles ensacats de 4 cm. que li confereix una resistència superior a qualsevol altre matalàs. També compta amb un reforç perimetral i, 4 nanses verticals laterals brodades. Ofereix una fermesa alta i una adaptació total. La seva alçada és de 32 cm. Tota aquesta tecnologia treballa en conjunt per absorbir i dispersar els moviments de llarg a llarg del matalàs. Això significa que, fins i tot si la teva parella es gira o s'aixeca durant la nit, només sentiràs l'impacte al teu costat del llit.

A la nostra botiga podràs trobar l´únic i sorprenent matalàs Bed Air de La Premier que et proporcionarà el descans i confort que busques en arribar a casa després d´un extenuant dia de treball. D'aquí la importància d'escollir un matalàs que t'ajudi a alinear correctament la columna vertebral, ja que amb una postura correcta durant el son serà més reparador i profund, cosa que t'ajudarà a contrarestar l'estrès i les tensions que vas tenir durant el dia. A més, compta amb una viscoelàstica anomenada VISCO AIR, que proporciona una major transpiració en tenir el porus més obert, sent la més recomanable per a persones caloroses, i ens permet adaptar-nos al matalàs de manera gradual, agradable i tranquil·la.

Si penses en la teva salut, alleugeriment i comoditat, l'elecció perfecta és el matalàs Bed Air de La Premier, ja que aquest matalàs et donarà una màxima adaptació, una alta qualitat i el confort que busques pel teu descans. No ho pensis més i visita la nostra botiga per adquirir aquest matalàs que et farà dormir i descansar plàcidament, com sempre ho has somiat.